Slagwerkdag

Sla je slag bij De Poort van Brabant! Op zondag 15 april 2018 organiseert de slagwerkgroep van Muziekvereniging de Poort van Brabant Slagdag Maarheeze


Dit  leuke initiatief komt van een van onze slagwerkers, Stan Valkenburg. Er zitten volgens Stan ongetwijfeld nog ergens mensen in Maarheeze en omgeving, die het leuk zouden vinden een dagje samen met andere drumliefhebbers een dag “erop los te slaan”.
Iedereen die ooit actief is geweest als slagwerker, heeft  gedrumd, getrommeld of op een andere manier bezig geweest  is met slagwerk, dagen we uit om onder leiding van een drietal enthousiaste, deels professionele slagwerkers, aan de slag te gaan. Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Baseler ritmes komen de dag aan bod. Voor de benodigde instrumenten wordt door de muziekvereniging gezorgd.

SlagDag begint op zondag 15 april om 10.00 uur in de Smeltkroes in Maarheeze met workshops in de drie verschillende slagwerkstijlen. Na de gezamenlijke  lunch worden de workshops samengevoegd tot één groot slagwerkorkest met om 15.30 uur de gezamenlijke finale.  Voorafgaande aan deze finale verzorgt de slagwerkgroep van onze vereniging vanaf 15:00 uur een mini-concert waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is om te komen luisteren.

De slagwerkers van de Poort van Brabant  hebben er zin en dagen je uit mee te doen. Voor de kosten hoef je het niet te laten: de eigen bijdrage is in verband met de lunch slechts € 5,00.

Wil je nog deelnemen, meld je dan aan tot uiterlijk zaterdag 14 april , dat kan via een mail naar: jgmvalkenburg@hetnet.nl
Heb je zin om te komen kijken en wil je weten wat de mogelijkheden zijn, of wil je een proefles volgen bij de Poort van Brabant, dan is dit je kans.

Mocht je 15 april niet in de gelegenheid zijn te komen kijken of luisteren en wil je meer informatie over de mogelijkheden, stuur dan een mail naar info@depoortvanbrabant.nl . Wij nemen dan contact met je op om verdere afspraken te maken.