top of page

ZoMareserAvond 2023

met muziek, markt en heerlijke taarten
op vrijdag 7 juli
Afbeelding1.jpg

Vrijdagavond 7 juli is er in het centrum van Maarheeze ’t Bergske (grasveld voor de school/achter de Smeltkroes) een leuk zomers evenement georganiseerd door muziekvereniging De Poort van Brabant. Een perfecte avond om als inwoner van Maarheeze en regio gezellig even langs te komen om alvast te genieten van het vakantiegevoel: zon, muziek, eten & drinken met vrienden en bekenden.

 

De ZoMareserAvond gaat om 18 uur van start met een markt en optredens door het opleidingsorkest Zurrik-Mares, het Klein Orkest (±18:30u), het Groot Orkest (±19:30u), slagwerkgroep (±20:30u) en tenslotte Koor Port Vocales (±21:15u) en dat alles tot ±22u. Daarna is het natuurlijk niet afgelopen maar gaat het verder met gezellige zomeravond muziek van onze eigen DJ.  Rondom dit muzikale geheel is er een markt met diverse kramen. Naast de oren en de ogen wordt ook de smaak verwend met smakelijk hamburgers van de BBQ maar zeker ook met heerlijke taarten wat inmiddels een zalige traditie is geworden. De toegang is gratis.

 

Voor de markt zijn nog enkele kramen beschikbaar voor verkoop of promotie van eigen producten of diensten. Graag hiervoor contact opnemen met info@depoortvanbrabant.nl

bottom of page