top of page
IMG-20240229-WA0000.jpg

Concert ‘First Choices’
met jubilarissen Poort van Brabant
in de spotlights

Op vrijdag 12 april verzorgt Muziekvereniging de Poort van Brabant

een uniek concert waarbij acht jubilarissen en de vrienden van de Poort samen het muzikale programma hebben samengesteld.

Nieuwjaarsconcert

Zaterdag 6 januari

Smeltkroes Maarheeze

Aanvang 20.30 uur

Zaal open 20.00 uur

Verbroederingsconcert

PvB.jpg

Muziek verbroedert!  

 

Op 27 oktober zal de Poort van Brabant

samen met het Soeriks Muziek Gezelschap

een concert geven.

 

Het opleidingsorkest, een samenwerking

tussen SMG en PvB, is ook van de partij.

 

U bent op 27 oktober om 20:00 uur

van harte welkom in de Smeltkroes in Maarheeze voor een gezellige, muzikale avond! 

ZoMareserAvond 2023

met muziek, markt en heerlijke taarten
op vrijdag 7 juli
Afbeelding1.jpg

Vrijdagavond 7 juli is er in het centrum van Maarheeze ’t Bergske (grasveld voor de school/achter de Smeltkroes) een leuk zomers evenement georganiseerd door muziekvereniging De Poort van Brabant. Een perfecte avond om als inwoner van Maarheeze en regio gezellig even langs te komen om alvast te genieten van het vakantiegevoel: zon, muziek, eten & drinken met vrienden en bekenden.

 

De ZoMareserAvond gaat om 18 uur van start met een markt en optredens door het opleidingsorkest Zurrik-Mares, het Klein Orkest (±18:30u), het Groot Orkest (±19:30u), slagwerkgroep (±20:30u) en tenslotte Koor Port Vocales (±21:15u) en dat alles tot ±22u. Daarna is het natuurlijk niet afgelopen maar gaat het verder met gezellige zomeravond muziek van onze eigen DJ.  Rondom dit muzikale geheel is er een markt met diverse kramen. Naast de oren en de ogen wordt ook de smaak verwend met smakelijk hamburgers van de BBQ maar zeker ook met heerlijke taarten wat inmiddels een zalige traditie is geworden. De toegang is gratis.

 

Voor de markt zijn nog enkele kramen beschikbaar voor verkoop of promotie van eigen producten of diensten. Graag hiervoor contact opnemen met info@depoortvanbrabant.nl

bottom of page