Derde editie ZoMareserAvond: markt & muziek

Geplaatst op 6 juni 2016

Op vrijdag 8 juli organiseert muziekvereniging De Poort van Brabant voor de derde keer de ZoMareseravond. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal dit evenement niet op het Tonny van Schaik-Wagenaarplein plaatsvinden, maar op ’t Bergske, tegenover de hoofdingang van de basisschool.

Net als voorgaande jaren zal, onder het motto: ‘Proef, luister en geniet’, een avond georganiseerd worden met veel muziek en een gezellige markt. De inwendige mens wordt hierbij natuurlijk niet vergeten. De muziek zal verzorgd worden door de diverse geledingen van De Poort van Brabant. Er wordt inmiddels alweer hard gerepeteerd door alle groepen om er, net als vorig jaar, weer een groot succes van te maken.

Voor de markt zijn we nog op zoek naar enthousiaste (startende) ondernemers of particulieren die graag hun producten of diensten onder de aandacht willen brengen voor een veelzijdig publiek in Maarheeze. Lijkt het u leuk om bij ons op de markt te staan? Neem dan contact op met Jannie Heijnsbroek via info@depoortvanbrabant.nl voor de mogelijkheden.