Samen Sterker - instrumenten schoolorkest

Geplaatst op 9 oktober 2016

De Poort van Brabant doet dit jaar voor de derde keer mee aan de actie ‘Rabobank Samen Sterker’ van Rabobank Weerterland en Cranendonck. De Rabobank stelt € 100.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die een specifiek doel hebben geformuleerd. De verdeling van dit bedrag ligt bij leden van de Rabobank. In de periode 13 t/m 23 oktober 2016 kunnen alle leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck in totaal 5 stemmen uitbrengen (max. 2 per vereniging) op de ingediende voorstellen. Het aantal behaalde stemmen bepaalt uiteindelijk het sponsorbedrag.

Muziekvereniging De Poort van Brabant heeft dit jaar instrumenten voor het schoolorkest van OBS Cranendonck als doel geformuleerd. Met ingang van dit schooljaar is er een samenwerking van start gegaan tussen De Poort van Brabant, OBS Cranendonck en Muziekhuis Maarheeze, waarbij alle leerlingen van de OBS wekelijks muziekles krijgen. Naast de muzieklessen wordt er ook een schoolorkest opgericht waar leerlingen van de OBS aan deel kunnen nemen. Voor dit orkest zijn natuurlijk instrumenten nodig. Door mee te doen aan de actie Rabobank Samen Sterker hopen we een mooi bedrag binnen te kunnen halen om het orkest van goede instrumenten te voorzien.

Met uw stem kunnen we dit doel realiseren. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag (hoe meer instrumenten). Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, zodat we straks flink kunnen genieten van de optredens van het schoolorkest! Dus stem ook op Muziekvereniging De Poort van Brabant in de periode 13 t/m 23 oktober via www.rabobank.nl/weert.

Bij voorbaat dank!