Musique Spectaculaire: Dat wilt u niet missen!

Geplaatst op 4 november 2016

Na maandenlange voorbereidingen komen de shows van Musique Spectaculaire op 18 en 19 november steeds dichterbij. De muzikanten van de Poort van Brabant zetten de puntjes op de i zodat de bezoeker straks weer overweldigd wordt door een show van formaat. De veelzijdige muziekstukken, de opzwepende choreografie en het visuele spektakel zullen ervoor zorgen dat de bezoeker nog lang na zal praten over de 2016 editie van Musique Spectaculaire.

Ook deze editie treden er weer topsolisten aan die zorgvuldig op basis van audities zijn geselecteerd. Hierbij is niet alleen gelet op zangkwaliteit, welke uiteraard heel belangrijk is, maar ook op podiumpresentatie. De lat lag enorm hoog bij de audities en het niveau van de solisten is dan ook formidabel. Alle muzikanten van het Groot Orkest, de Slagwerkgroep en het koor Port Vocalis zijn eveneens al maanden hard aan het repeteren voor het bijzondere programma van complexe up-tempo muziekstukken tot betoverende medleys. De dirigenten Patrick van Zutven (Groot Orkest), Esther Sijp (Port Vocalis) en Ron Colbers (Slagwerkgroep) zorgen er voor dat de muziek tot op de laatste noot geperfectioneerd wordt. De dansgroep, onder leiding van Britt van Mensvoort staat garant voor een prachtige choreografische ondersteuning. Met een groot podium in de sporthal van de Smeltkroes, professionele uitversterking en LED-videoschermen voor een optimale visuele beleving staan er weer twee onvergetelijke, muzikale avonden aan te komen. Een evenement dat u niet wilt missen! Anders zult u weer 3 jaar moeten wachten op de volgende editie.
De recensies van 2013 spreken voor zich: “Aan de hooggespannen verwachtingen werd ruimschoots voldaan” (ED), “Een verbluffende en verrassend indrukwekkende show” (HAC), “Het muziekspektakel was vanaf het spelen van de eerste noten tot en met de laatste klanken een lust voor het oor en oog.” (ED).
Kaarten zijn verkrijgbaar via ms2016.nl. Heeft u geen computer of kunt u niet online bestellen? Dan kunt u bellen met Irmgard van Seggelen 0495-588854. Spreek uw naam en telefoonnummer in en er zal contact met u opgenomen worden. Op donderdag 10 november van 19.00-20.30 uur en op zondag 13 november van 10.00-12.00 uur zal er ook een vrije verkoop plaatsvinden in de Smeltkroes.