Een spectaculaire muziekvoorstelling in een unieke locatie

Geplaatst op 16 januari 2020

Op 13 en 14 juni 2020 organiseert Muziekvereniging De Poort van Brabant weer een ‘Musique Spectaculaire Symphonique ‘. Over de vorige editie, inmiddels alweer 9 jaar geleden, wordt in het dorp nog steeds nagepraat.

Musique Spectaculaire Symphonique is uniek
Dit sfeervolle concert is om meerdere redenen uniek te noemen. Ten eerste natuurlijk de locatie: de Sint Gertrudis kerk in Maarheeze. De huidige kerk werd 110 jaar geleden in gebruik genomen en heeft een prachtige akoestiek. Dit blijkt tijdens gezongen missen, en tijdens diensten die de fanfare mocht opluisteren. Daarnaast is de performance en samenwerking tussen het Groot Orkest, het koor Port Vocalis en de solisten uniek. Zij bezorgen u met sfeervolle en gepassioneerde nummers een onvergetelijk optreden.
Tenslotte het unieke repertoire. De organisatie heeft een programma samengesteld, dat naast wereldmuziek en klassieke muziekstukken, ook bestaat uit pop ballads en musicalnummers. Alles passend in de sfeer van de locatie: Spectaculaire Symfonie dus.
Meer informatie
Wil je meer weten over de exacte tijdstippen, toegangsprijzen, kaartverkoop enzovoorts?
Hou dan deze website in de gaten. Hierop informeren we je binnenkort verder. En natuurlijk doen we dat ook middels artikelen in lokale media en via social media. Reserveer echter de data alvast in de agenda!