Muziekvereniging Poort van Brabant stelt Musique Spectaculaire 2020 uit

Geplaatst op 21 maart 2020

Het bestuur van muziekvereniging De Poort van Brabant heeft na overleg met de werkgroep en de dirigenten van orkest en koor besloten om Musique Spectaculaire Symphonique 2020 uit te stellen. De voorbereidingen die in volle gang waren, zijn door het Coronavirus helaas stop gezet en daardoor is het onmogelijk om medio juni een concert op niveau te geven. Met spijt in het hart maar overtuigd dat van uitstel geen afstel komt, is de knoop doorgehakt.

GEEN REPETITIES
Eerder al werden alle activiteiten van de vereniging stilgelegd. Daarmee werd gevolg gegeven aan de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.  Naar verwachting blijven deze maatregelen nog langere tijd van kracht en is het onduidelijk wanneer repetities weer hervat kunnen worden. Zonder repetities valt ook de gedegen voorbereiding die voor een concert als Musique Spectaculaire Symphonique nodig is, weg.
 
UITSTEL MAAR GEEN AFSTEL
De Poort van Brabant wil haar bezoekers vermaken met een schitterend concert op hoog niveau. Zodra de activiteiten hervat kunnen worden, kijkt de werkgroep wat de mogelijkheden zijn en wordt er een nieuwe datum gepland. De kans bestaat dat dit pas in 2021 is. De agenda van de muziekvereniging is namelijk goed gevuld en het volgende grote event in de agenda van de Poort van Brabant is het tweejaarlijkse Dickens Festijn. Dit evenement staat gepland voor december 2020 en vraagt ook veel inzet van de leden en vrijwilligers.

Wij hopen van harte u daar te mogen begroeten!