top of page

Betoverend Musique Spectaculaire Symphonique in de Sint-Gertrudiskerk in Maarheeze!


Met trots kijken we terug op onze adembenemende concertreeks die plaatsvond in de Sint-Gertrudiskerk te Maarheeze. De prachtige akoestiek van de kerk, in combinatie met de fantastische muzikanten en zangers, creëerden een onvergetelijke muzikale ervaring. We waren gezegend met de keuze voor de kerk als locatie, waar de akoestiek onze muziek tot leven bracht.
Deze concerten waren een muzikale eenheid met het groot orkest en koor Poort Vocalis, dat onder leiding staat van Jeroen Driessen. De samen-smelting van instrumenten, stemmen en solisten bracht een ongekende pracht en emotie in de muziek, alles onder algemene muzikale leiding van dirigent Patrick van Zutven. Het was een genot om met zulke getalenteerde artiesten samen te werken en het publiek mee te nemen op een betoverende reis.


Een bijzondere vermelding willen we geven aan onze slagwerkgroep, onder leiding van Paul Gubbels, die het publiek eveneens in vervoering wist te brengen.


We willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze concertreeks. Van de getalenteerde solisten tot de toegewijde organisatoren en het enthousiaste publiek, jullie hebben dit evenement onvergetelijk gemaakt!


Blijf ons volgen terwijl we blijven streven naar nieuwe muzikale avonturen om de magie van muziek te verspreiden.


Fotografie: Annemien Evers

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page