top of page

Word Vriend van De Poort van Brabant

Bijgewerkt op: 18 dec. 2023


Muziekvereniging “De Poort van Brabant" staat midden in onze gemeenschap. Bij activiteiten in het dorp verzorgen ze vaak de muzikale omlijsting en organiseren zelf ook regelmatig prachtige concerten en andere activiteiten. Vele bewoners en muziekliefhebbers genieten van De Poort van Brabant.

Om de binding met onze prachtige vereniging te benadrukken bieden we iedereen de kans om 'Vriend van De Poort' te worden. Voor slechts €20 per jaar word je al Vriend en met voorrang kun je dan genieten van alle muzikale activiteiten incl. een aantal extraatje zoals een speciaal “Vrienden van” concert.


Belangrijkste daarbij blijft om een levendig muziekcultuur in Maarheeze te ondersteunen voor nu en in de toekomst. Voor bijzonder concerten maar zeker ook muziek voor oud en jong zoals muziek op school wat momenteel volop wordt ondersteunt vanuit deze vereniging. Op naar een bruisende muziekcultuur in Maarheeze, waarbij de muziekvereniging De Poort van Brabant een cruciale rol speelt.


De mogelijkheid om 'Vriend van De Poort' te worden is dit jaar van start gegaan als vervolg op onze jaarlijkse donateursactie. Dat is ook de reden waarom we u als donateur vragen om Vriend te worden.


Onderstaande het inschrijfformulier wat uk kunt downloaden en ingevuld terugsturen naar

Machtiging PvB
.pdf
Download PDF • 109KB


173 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page