top of page

Word Vriend van De Poort van Brabant

Bijgewerkt op: 7 jul.


Muziekvereniging De Poort van Brabant staat midden in de samenleving. Bij activiteiten in het dorp leveren zij de muzikale aankleding en organiseren zij zelf met regelmaat prachtige concerten en evenementen. Vele inwoners en muziekliefhebbers beleven plezier aan De Poort.


Vanaf 17 juni, het weekend van Musique Spectaculair Symphonique is het mogelijk om Van de Poort, Vriend te worden. Dit kan al vanaf € 20 per jaar. Het heeft natuurlijk voordelen om bij de club te horen, maar het belangrijkste is om hiermee de verbinding te benadrukken met deze vereniging. Om de muziek, om de evenementen of gewoon omdat we in Maarheeze een levendige muziekcultuur willen waarin de muziekvereniging een belangrijke rol speelt.


Rondom Musique Spectaculair Symphonique is voor het eerst het mogelijk om vriend van De Poort te worden. Uiteraard kan dit ook op een later moment, bijvoorbeeld tijdens de Zomareser avond op vrijdag 7 juli aanstaande. Kun je zolang niet wachten, download dan hieronder jouw inschrijfformulier, en stuur dat ingevuld naar info@depoortvanbrabant.nl.

Machtiging PvB
.pdf
Download PDF • 109KB


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page